4/16/2007

B-samfundet startar i Sverige

Fick ett mail från Urban som nu dragit igång B-samfundet i Sverige. En enkel sajt ligger uppe och ska vara helt klar under maj månad. Idéellt arbete för de som är intresserade att försöka ändra våra Jante-normer framöver. Jag har tackat ja till att vara vice ordförande.
Jag skrev om danska B-samfundet i Metro för ett tag sedan. En förening som arbetar för att, så här i globaliseringens tidevarv, anpassa samhället till de morgontrötta och som gjort succé i Danmark.

www.b-samfundet.se

2 comments:

Pia said...

Hej.
Helt underbart att äntligen få lite erkänsla som fullvärdig medborgare trots en förkärlek för sena kvällar och dito morgnar! Vill gärna bli medlem. Min e-postadress är: pia_kalvsund@hotmail.com
Vänliga hälsningar Pia Lundberg (jag är lärare och skulle gärna vilja skapa bättre utbildningsmöjligheter för morgontrötta tonåringar...)

Erika Augustinsson said...

Pia,

Kul att du gillar vårt initiativ. Gå in på www.b-samfundet.se och bli medlem. Det finns också en skola i Göteborg, Vasa Lärcentrum som kommer att börja testa att använda anpassad dygnsrytm under hösten. Varför inte ta kontakt med dem?

Hälsar,
Erika